​BROUSKO 302-303-304-305-306 MROUSKO EPEISODIA

Μπρούσκο επεισόδιο 302 Δευτέρα 2-3-2015
Μπρούσκο στο επεισόδιο 302 όπου η συνάντηση που έχει ο Αχιλλέας μαζί με την Αλεξάνδρα θα του θυμίσει τις παλιές ατασθαλίες που έκανε πριν γνωρίσει και ερωτευτεί τη Μελίνα.Ακόμα βλέπουμε το Μανωλιό να πηγαίνει και να φορτώνεται στη Δάφνη, όπου και θα αναλάβει να πάει και να πείσει τη φιλενάδα της για τα λεφτά που τους έχουν κλέψει.Το γεγονός ότι η Δάφνη ασχολείται συνέχεια με τα προβλήματα των άλλων, θα εξοργίσει για τα καλά τον Μάρκο και δεν αργεί να ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς αναμεταξύ τους.H γιαγιά καταφέρνει και να πείθει την Λουκία ώστε να πάει και να επιστρέψει στην Κρήτη. Ύστερα από ένα ύποπτο τηλεφώνημα που θα δεχτεί η Όλγα βλέπουμε ότι θα καταφέρει και θα πείσει τον Ματθαίο ώστε να επιστρέψουν στη Λευκωσία.Eνα γεγονός έρχεται να ανατρέψει τα πάντα μέσα στη σειρά κι αυτό είναι ότι ο Νεκτάριος θα δει σε ένα κοσμηματοπωλείο ένα δαχτυλίδι από εκείνα τα κοσμήματα που είχαν κλέψει από τη γιαγιά Αδριανή και όπως φαίνονται τα πράγματα ο χρόνος όσο πάει και λιγοστεύει ώστε να ξεσκεπαστεί η Ευρυδίκη.Ο Σήφης καταφέρνει και παίζει τον ερωτευμένο στην Αγγελική ώστε να καταφέρει,να μην πάρει την κόρη τους από κοντά του. Σε μια έξοδο που θα έχει ο Αχιλλέας με τη Μελίνα και τις φίλες της θα έρθει σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί θα ξαναπέσει για δεύτερη φορά πάνω στην Αλεξάνδρα και αυτή την φορά δεν θα είναι μόνος του αλλά μπροστά θα είναι η Μελίνα όπου θα αναγκαστεί να της την συστήσει.

Μπρούσκο επεισόδιο 303 Τρίτη 3-3-2015
Μπρούσκο στο επεισόδιο 303 όπου δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Αχιλλέα αφού η Μελίνα επιμένει να της εξηγήσει ποια είναι αυτή η περιβόητη όμορφη νεαρή γυναίκα με το όνομα Αλεξάνδρα, γιατί όπως φαίνονται τα πράγματα γύρω τους πρέπει να είχαν ένα πολύ έντονο παρελθόν.Η στάση όμως που κρατάει ο Αχιλλέας αφού αρνείται κατηγορηματικά να της εξηγήσει ποια είναι αυτή η Αλεξάνδρα, θα κινήσει περισσότερο τη ζήλια και το ενδιαφέρον που έχει η Μελίνα ώστε να καταφέρει να μάθει τι σημαίνει αυτή η κοπέλα. Η αλήθεια όμως που θα καταφέρει να μάθει θα την γεμίσει στην κυριολεξία πολλές αμφιβολίες για την ακεραιότητα που έχει ο Αχιλλέας στη σχέση τους. Ο Σήφης συνεχίζει και παίζει το παιχνίδι του και φλερτάρει συνεχώς την Αγγελική και εκεί τον βλέπουμε να της κάνει μια βαθιά ερωτική εξομολόγηση ώστε να καταφέρει να την εμποδίσει να φύγει από κοντά του και να του πάρει και την κόρη του.Η Αγγελική όμως καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζει και γίνεται έξω φρενών και θα έχουν έναν άσχημο καβγά.Ο Νεκτάριος ύστερα από πολύ καιρό τον βλέπουμε να κάνει έρωτα μαζί με τη Δήμητρα αλλά μέσα στο μυαλό του είναι συνέχεια η Αντιγόνη. Ο Ματθαίος φαίνεται να είναι έξαλλος στην κυριολεξία με τα ψέματά του Νεκτάριου αλλά και την προδοσία που έχει κάνει απέναντι στη Δήμητρα και τον προειδοποιεί και του μιλάει έντονα.Πλέον υπόθεση στην σειρά συνεχίζει και μπερδεύεται ακόμα περισσότερο αφού βλέπουμε την Ευρυδίκη να είναι κατηγορούμενη στην ανάμιξη σχετικά με την κλοπή των κοσμημάτων της γιαγιάς.Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού τα παράξενα τηλεφωνήματα που λαμβάνει η Όλγα συνεχίζονται και ένα πάρα πολύ ύποπτα και το ταξίδι που θα κάνει κρυφά από το Ματθαίο θα μας προβληματίσουν και θα μας εκπλήξουν πάρα πολύ στην υπόθεση, γιατί θυμηθείτε αυτό είναι ένα στοιχείο που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο προσεχώς επεισόδια.Ποιος είναι πραγματικά αυτός ο άγνωστος που συνομιλεί κρυφά η Όλγα και γιατί τον φοβάται τόσο πολύ. Ο Χρήστος μαζί με την Αλίκη φαίνεται να τα έχουν βρει για τα καλά και έτσι θα προγραμματίσουν την επόμενη συνάντηση που θα έχουν. Η Δάφνη παρέα με τον Μάρκο συνεχίζουν να έχουν έντονους καβγάδες, αφού ο Μάρκος νιώθει ότι η Δάφνη τον παραμελεί.Ο Παύλος Γιαννακάκης κάνει ένα βήμα παραπάνω και ζητάει από την Λουκία να κάνουν τεστ πατρότητας για το μωρό ώστε να ξεκαθαριστεί πλέον πως είναι ο πατέρας. Η Λουκία όμως αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

Μπρούσκο Επεισόδιο 304 Τετάρτη 4-3-2015
Μπρούσκο στο επεισόδιο 304 όπου η συνάντηση που θα έχει τελικά με αυτόν τον ύποπτο η Όλγα θα φέρει ξαφνικά στην επιφάνεια ένα μυστικό εφιαλτικό για την Όλγα, που την κρατάει πολύ καιρό όμηρο και φαίνεται να απειλεί κανονικά τον γάμο που έχει με τον Ματθαίο.Η συνομιλία που θα έχει η Στεφανία παρέα με την Λουκία, θα κάνουν άγριο θηρίο τον Σήφη, γεγονός που φαίνεται για πρώτη φορά να τον υποχρεώνει να καταλάβει τι συνέπειες στις πράξεις που έχει κάνει. Ο Αχιλλέας θα πάει να βρει στο γραφείο της, την Αλεξάνδρα όπου και θα της ζητήσει να τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτό το σύνδρομο πανικού που έχει και τον βασανίζει αλλά θα αντιμετωπίσει την απόλυτη άρνηση από μεριά της.Ακόμα βλέπουμε τη Μελίνα να συνεχίζει να έχει πολλές ανασφάλειες χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος σχετικός λόγος. ο Μηνάς ύστερα από τις πολύτιμες οδηγίες που θα του δώσει η Δάφνη θα καταφέρει με έναν πραγματικά απίστευτο τρόπο να ρίξει ερωτικά τη Βασιλική και τότε τους βλέπουμε να ανοίγει μια καινούργια σελίδα στη ζωή τους και από τότε είναι ξανά ζευγάρι.Ο Μάρκος όσο προχωράνε οι μέρες φαίνεται κάθε μέρα και πιο αγανακτισμένος με τη στάση που κρατά η Δάφνη, όπου κάθε μέρα βρίσκεται εκτός σπιτιού και πηγαίνει και λύνει προβλήματα των φίλων της . Ο Πάτροκλος σε ένα απίστευτο στην κυριολεξία ερωτικό ξέσπασμα που θα έχει,θα δώσει ένα πολύ καυτό φιλί με πολύ μεγάλο πάθος στην Δήμητρα και όπως φαίνεται εκείνη θα ανταποκριθεί για τα καλά.

Μπρούσκο Επεισόδιο 305 Πέμπτη 5-3-2015
Μπρούσκο στο επεισόδιο 305 όπου ο Νεκτάριος μαζί με την συμπαράσταση αλλά και την βοήθεια του Αχιλλέα θα πάει και θα αποκαλύψει στο Ματθαίο ότι τελικά ο Διαμαντής είναι ο πραγματικός του πατέρας. Ύστερα από το σοκ που θα πάθει ο Ματθαίος θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν αυτήν την κατάσταση αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουν και το θέμα με τον Πάτροκλο, ο οποίος πρέπει να τους γυρίσει τα χρήματα που έχει πάρει από εκείνους. Τώρα θα μεταφερθούμε στην Όλγα που βλέπει τον Πάτροκλο να φιλάει με μεγάλο πάθος την Δήμητρα. Τώρα θα μεταφερθούμε στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι του Παύλου Γιαννακάκη ο οποίος έχει βρεθεί με την Λουκία και θα έχουν μια στοιχειώδη συμφωνία σχετικά με το τεστ πατρότητας, αλλά η Λουκία φαίνεται ότι αρνείται πεισματικά να πάει να κάνει αυτό το περιβόητο τεστ.Ο Μάρκος θα πάθει ένα κοινό εποχιακό κρυολόγημα, γεγονός που θα τους κολλήσει όλους και αυτό το πράγμα θα κάνει έξω φρενών την Δάφνη.Παρόλα αυτά που συμβαίνουν η Δάφνη δεν φαίνεται να πτοείται και θα πάει να μάθει ακόμα έναν μονόλογο στο Μηνά ώστε να καταφέρει να κατακτήσει για τα καλά την Βασιλική.Ο Αχιλλέας από μεριά του φαίνεται να πολιορκεί για τα καλά την Αλεξάνδρα ώστε να τον βοηθήσει ψυχολογικά, αλλά εκείνη από μεριά της φαίνεται να αρνείται αυτό το γεγονός πεισματικά. Ο Αχιλλέας παρέα με την Μελίνα όμως,αυτές τις μέρες δείχνουν να παίρνουν πολύ μεγάλες στιγμές ευτυχίας και πλέον τίποτα δεν φαίνεται να μπαίνει εμπόδιο μπροστά στη σχέση τους.

Μπρούσκο Επεισόδιο 306 Παρασκευή 6-3-2015
Μπρούσκο στο επεισόδιο 306 όπου η Αναστασία θα πάει στην κυριολεξία σοκ όταν θα μάθει το νέο σχετικά με τον Νεκτάριο και τον Πάτροκλο ότι είναι παιδιά του Διαμαντή. Εκεί βλέπουμε τον Ματθαίο να έρχεται σε μια άσχημη ρήξη μαζί του.Η γιαγιά θα πάθει έναν γέρο κλονισμό όταν θα μάθει αυτά τα νέα, αλλά εξακολουθεί να έχει μια γλυκιά και ζεστή αγάπη και για τους δύο και για το Νεκτάριο αλλά και για τον Πάτροκλο. Αντιθέτως μέσα στη σειρά βλέπουμε τον Σήφη να είναι ανήσυχος σχετικά με τα νέα περιουσιακά στοιχεία και έτσι θα επιτεθεί άσχημα στη Μελίνα όπου και θα την κατηγορεί ότι του έκρυψε όλο αυτό το γεγονός. Η Λουκία δείχνει μπροστά σε όλους το ολοφάνερο και μεγάλο μίσος που τρέφει για το πρόσωπο του Σήφη και αφήνει κάποιες υπόνοιες στον αέρα σχετικά με το παιδί, γεγονός που θα ταράξει τον Σήφη για τα καλά χωρίς όμως αυτό να ξεκαθαρίζει οριστικά την όλη υπόθεση. Ο Μάρκος θα πάει και θα κολλήσει την Πανίτσα αλλά και την Δάφνη με την ίωση που έχει και έτσι το μωρό θα το αναλάβει να το φροντίσει η Κωνσταντίνα παρέα με τον Μανώλιο. Ένα γεγονός έρχεται να συνταράξει το σπίτι του Ματθαίων και αυτό είναι η ύπαρξη της καραμπίνας της Όλγας μέσα στο σπίτι.Η ύπαρξή της καραμπίνας μέσα στο σπίτι θα αναστάτωση τόσο τον Νεκτάριο αλλά και τη Δήμητρα. Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Πάτροκλο μαζί με την Όλγα να έχουν έναν καβγά όπου και θα το ομολογήσει ότι τον είδε να φιλάει με μεγάλο πάθος την Δήμητρα. Οι κρίσεις πανικού που συνεχίζει να έχει ο Αχιλλέας θα τον οδηγήσουν για ακόμα μια φορά στα κρυφά παρακαλώ μπροστά από την πόρτα της Αλεξάνδρας ,αφού είναι ψυχολόγος και μπορεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει όλο αυτό το γεγονός, έστω και προσωρινά.

BROUSKO επομενα επεισοδια 307-308-309-310-311

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου