​ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 112-113-114-115-116 roua mat epeisodia

Επεισόδιο 112 roua mat epeisodio perilipsi ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 112
Το Επεισόδιο 112 της σειράς του Αντ1 «Ρουά ματ»
Ο Μάξιμος κάνει έρωτα με την Μυρτώ γεγονός που μαθαίνει η Ρουμπίνη και χάνει πάσα ιδέα για κείνον. Ταυτοχρόνως η Ιωάννα αποκαλύπτει στην Θάλεια πως ο λόγος που δείχνει μεταστροφή στην αντιμετώπιση της Ρουμπίνης είναι γιατί θέλει να την εκδικηθεί και ψάχνουν μαζί τρόπο να εκθέσουν την Ρουμπίνη. Η Θάλεια δεν χάνει την ευκαιρία και προτείνει να την ενοχοποιήσουν για το σαμποτάζ. Παράλληλα η Βίκυ είναι ενθουσιασμένη γιατί γίνεται δεκτή από μία γκαλερί για να εκθέσει τους πίνακες της ενώ ο Δημήτρης πάει στην κηδεία του πατέρα του όπου τον απομονώνουν όλοι. Τέλος ο μυστηριώδης τύπος ξανακάνει την εμφάνιση του τρομοκρατώντας για άλλη μία φορά την Ειρήνη και τον Ακύλα.. και φαίνεται πως ένα πολύ σοβαρό μυστικό που υπάρχει από το παρελθόν τους αναστατώνει και τρέμουν μην μαθευτεί.

Επεισόδιο 113 roua mat epeisodio perilipsi ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 113
Η ίντριγκα που στήνουν η Θάλεια με την Ιωάννα μπαίνει σε εφαρμογή. Η Ρουμπίνη χωρίς να το ξέρει, κινδυνεύει κι είναι έτοιμη να πέσει στην παγίδα τους.Την ίδια στιγμή, η Λυδία αρνείται να παντρευτεί τον Δημήτρη, γιατί νιώθει ότι πάντα θα έρχεται δεύτερη στη ζωή του κι ο Μάξιμος ξεκινάει μια καινούργια ερωτική σχέση με τη Μυρτώ.Πως θα αντιδράσει η Ρουμπίνη; Η ζήλια κι ο εγωισμός θα υπερισχύσουν της λογικής;Ταυτόχρονα, η Βίκυ ετοιμάζει πυρετωδώς την έκθεση ζωγραφικής κι έχει πάρει τα «πάνω» της. Ο Μιχαήλ φαίνεται να μην έχει κανέναν πλέον ρόλο στη ζωή της. Μπορεί όμως αυτός ο μεγάλος έρωτας να τελειώσει τόσο εύκολα;

Επεισόδιο 114 roua mat epeisodio perilipsi ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 114
Η Ιωάννα με την Θάλεια στήνουν παγίδα στην Ρουμπίνη κι αυτή άθελα της, πέφτει μέσα.Ο Μάξιμος βρίσκει ευκαιρία, που λείπει ο Γιώργος και ζητάει από την Ρουμπίνη να βρεθούνε.Ο Μιχαήλ, μετά τον χωρισμό, επιστρέφει στο σπίτι του και ξανανιώθει με χαρά την ελευθερία του εργένη.Ο Ηρόδοτος, πρέπει να ετοιμάσει ένα πορτρέτο, για να το δώσει στη Βίκυ και ζωγραφίζει την Αλεξία χωρίς ρούχα.Ο Μάξιμος, κάνει ξεκαθάρισμα στην Μυρτώ και της λέει ότι δεν πρέπει να μάθει κανείς για τις περιπτύξεις τους.Η Βίκυ παρουσιάζει τον πίνακα του Ηρόδοτου στη γκαλερί και ο υπεύθυνος μένει άφωνος με το ταλέντο του.Η περιπέτεια τώρα αρχίζει. Στο μεταξύ, ο μυστηριώδης άγνωστος πάει στο εργοστάσιο για να βρει τον Μάξιμο.

Επεισόδιο 115 roua mat epeisodio perilipsi ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 115
Ο Μιχαήλ υποπτεύεται ότι η Ιωάννα πάει να ενοχοποιήσει την Ρουμπίνη και της το λέει κατάμουτρα, πράγμα που κάνει την Ιωάννα να υποχωρήσει και να αναβάλει τα σχέδιά της.Παράλληλα ο δεύτερος πίνακας που φέρνει ο Ηρόδοτος στην Βίκυ κάνει τον γκαλερίστα να ξετρελαθεί και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Βίκυ η οποία του λέει ψέματα πως είναι δικός της.Ο Δημήτρης είναι πολύ χαρούμενος που ο αδελφός του είναι διατεθειμένος να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάξιμος βγάζει για φαγητό την Μυρτώ και πέφτει πάνω στην Ιωάννα και την Ρουμπίνη.Η αγωνία του Ακύλα και της Ειρήνης παρατείνεται όταν βεβαιώνονται ότι ο μυστηριώδης άντρας που τους παρακολουθεί προσπάθησε να προσεγγίσει τον Μάξιμο.Ένας άγνωστος πυροβολεί τον Γιώργο μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Επεισόδιο 116 roua mat epeisodio perilipsi ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 116
Ο Γιώργος πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαρύ τραύμα στο στομάχι. Η Ιωάννα πέφτει πάνω στην Μυρτώ με τον Μάξιμο, αλλά ο Δημήτρης με τον Μάξιμο κάπως τα καλύπτουν! Η Βίκυ μαθαίνει από τον γιατρό της ότι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και όλοι της συμπαραστέκονται.. Η Ιωάννα πέφτει ψυχολογικά και βρίσκει για άλλη μια φορά στήριγμα στον Δημήτρη. Ο Μάξιμος ανακαλύπτει κάτι για τους γονείς του που τον βάζει σε βαθιές σκέψεις. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ, μαθαίνει για την κατάσταση της Βίκυς και της μιλάει μετανιωμένος για τον τρόπο που της φέρθηκε. Η Ιωάννα πάει στο εργοστάσιο του Μάξιμου, βλέπει την Μυρτώ να εργάζεται εκεί και καταλαβαίνει ότι ο Δημήτρης και ο Μάξιμος της έχουν πει ψέματα!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 117-118-119-120-121

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου