Εκ νέου διεκόπη – για τις 7 Οκτωβρίου - από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η δίκη με βασικό κατηγορούμενο με τον προφυλακισμένο, Μάκη Ψωμιάδη, διεκόπη λόγω παρέλευσης του ωραρίου λειτουργίας του δικαστηρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει και η εκδίκαση της υπόθεσης για τους στημένους αγώνες.
Για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Μάκης Ψωμιάδης, που χαρακτηρίζεται στο παραπεμπτικό βούλευμα ως πραγματικός ιδιοκτήτης της Καβάλας, αλλά και ο γιος του Σταύρος Ψωμιάδης (πρώην πρόεδρος Καβάλας), καθώς και οι: Ιωάννης Παπακώστας (πρώην προπονητής Καβάλας), Κωνσταντίνος Ριαβόγλου (πρώην πρόεδρος Αγρ. Αστέρα), Γεώργιος Χριστοβασίλης (πρόεδρος ΠΑΣ Γιάννινα), Ευάγγελος Αγγελής (παράγοντας ΠΑΣ), Δημήτρης Δημητρίου (μπουκ) και Γιώργος Χαβενετίδης (μπουκ), Θωμάς Μητρόπουλος (πρώην πρόεδρος Ηλυσιακού), Διονύσιος Κωτούλας (πρώην πρόεδρος Αναγέννησης Καρδίτσας) και Περικλής Αμανατίδης (πρώην προπονητής Αναγέννησης Καρδίτσας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου