Τουρκικη σειρα στο mega...
 Unutulmaz-μοιραίος έρωτας-moiraios erwtas! VIDEO
 Η σειρά σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Mega, θα βγει στον αέρα περί τα μέσα Μαρτίου, θα παίζει κάθε απόγευμα στις 6.00, έτσι ώστε τα ελληνικά "Κλεμμένα Ονειρα" να συνεχίσουν να παίρνουν ένα ισχυρό lead-in και θα έχει τον τίτλο , "Μοιραίος Ερωτας".
Ο Harun (Serhan Yavas) είναι ο γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία, ο οποίος διαχειρίζεται μαζί με τον πατέρα του Feyyaz (Fikret Hakan), την οικογενειακή τους επιχείρηση. Η μεγάλη αγάπη του Harun είναι η Melda (Sinem Oztufan), η οποία εργάζεται στην εταιρεία τους. Η Melda είναι μια όμορφη νεαρή κοπέλα, πολύ λογική και χαίρει την εκτίμηση του Feyyaz.
Ωστόσο, ο Harun ξαφνικά ερωτεύεται ένα άλλο κορίτσι, την Eda (Ozlem Γιλμάζ), την οποία και γνωρίζει εντελώς τυχαία.
Παρόλα αυτά, μετά από μερικά ρομαντικά σαββατοκύριακα που παιρνούν μαζί, ο Harun αναγκάζεται να αφήσει την Eda επειδή ο πατέρας του ο Feyyaz, θέλει να παντρευτεί την Melda. Τα πράγματα ,όμως, μπερδεύονται πάρα πολύ, όταν ο Harun και η οικογένειά του πάει να ζητήσει το χέρι της Melda από την οικογένειά της. Και αυτό γιατί;
Γιατί εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη ! Η Melda και η Eda είναι αδελφές... Η Eda από την μεριά της παραμένει σιωπηλή και συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους.
Τώρα, η Eda φέρνει το βάρος της αδελφής της στον έναν ώμο και την αγάπη της για Harun από την άλλη. Ωστόσο, η ιστορία περιπλέκεται όταν η Eda ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος με το παιδί του Harun. Η Melda θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον Harun και την Eda; Ο Harun θα επιστρέψει στην Eda ή θα μείνει στο πλευρό της Melda;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου