Μπρούσκο επεισόδιο 770
Τελικά ο Διαμαντής συλλαμβάνεται και όλοι ανακουφίζονται, άλλος ο Σήφης μαζί με την Αναστασία έχουν να αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στην Αγάπη που νιώθει για το θείο τους, αλλά και για την απονομή της δικαιοσύνης. Όλες αυτές οι εξελίξεις θα συμπαρασύρουν και τον Πάτροκλο ο οποίος σ' εξοργισμένη κατάσταση γυρνάει οπλισμένος στην Λευκωσία, αφού θέλει να πείσει τη Δήμητρα να γυρίσει κοντά του. Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα είναι πολύ χαρούμενοι για την εγκυμοσύνη της και κάνουν σχέδια για το μέλλον. ενώ ο Ματθαίος μαζί με τη Στέλλα παίρνουν την απόφαση να πουν στους γονείς της ότι έχουν χωρίσει με πολλές αντιδράσεις και συνέπειες. Η Πάολα με τη σύμφωνη γνώμη της Στεφανίας μετακομίζει το σπίτι του Σήφη και όλοι πλέον είναι αισιόδοξοι για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Η Γεσθημανή φεύγει και τους χαιρετάει όλους και πηγαίνει στη Βραζιλία.

Μπρούσκο επεισόδιο 771
O Αχιλλέαs μαζί με τον Νεκτάριο να πιστεύουν ότι η Δήμητρα πλέον κινδυνεύει κι έτσι της λένε να πάει στο σπίτι του Ματθαίο μέχρι να συλληφθεί ο Πάτροκλος. Στα Χανιά αναφέρονται τα εγκλήματα που έχει κάνει ο Διαμαντής και έτσι ο ίδιος καταλαβαίνει ότι πλέον ήρθε το τέλος της αυτοκρατορίας του. Η Στέλλα φοβάται ν' αγγίξει το μωρό της, ενώ δεν παύει να δίνει εντολές για το πως θα το φροντίσει η Αναστασία το μωρό της και αυτό θα νευριάσει πολύ τον Ματθαίο. Η Στεφανία βάζει όρους στον Σήφη που αφορούν τη συμβίωση τους παρέα με την Πάολα. Ο αστυνόμος Αρχοντάκης κάνει μια πρόταση στην Κωνσταντίνα και εκείνη είναι πολύ ευχαριστημένη, ενώ η Δάφνη είναι φοβισμένη αφού καταλαβαίνει πλέον ότι χάνει τον Μύρο και μάλιστα από μια γυναίκα που μοιάζει πάρα πολύ με την Charlize Theron . Η Πάολα είναι σοκαρισμένη αφού βλέπει τον Σήφη να παίρνει το όπλο του και να πηγαίνει να συναντήσει τον πρώην αρραβωνιαστικό της που έχει έρθει στην Κρήτη με άγριες διαθέσεις. Η Μαρίνα πηγαίνει να βρει τη μητέρα της στο κτήμα Δημοσθένους και εκεί θα δει τον Πάτροκλο να είναι οπλισμένος και να απειλεί τη Δήμητρα και τότε φοβισμένη ειδοποιεί τον Νεκτάριο και τον Αχιλλέα.

Μπρούσκο επεισόδιο 772 τελευταίο επεισόδιο
Το τελευταίο επεισόδιο από την σειρά μπρούσκο έφτασε στο τέλος του και εκεί θα δούμε όλους τους ήρωες να ζουν την πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής τους. Οι αποφάσεις που θα πάρουν πλέον είναι τελειωτικές και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες όπου θα αλλάξουν το μέλλον τους. Κάποιοι πρωταγωνιστές θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις ενώ κάποιοι άλλοι θα πληρώσουν για όλες τις επιλογές τους. Όσοι είχαν κριτήριο την αγάπη και το καλό για τον συνάνθρωπό τους θα ανταμειφθούν μ' ευτυχία ενώ όσοι επένδυσαν στο κακό θα βρεθούν στο αδιέξοδο. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μπρούσκο θα σαρώσει τα πάντα και θα μας συναρπάσει και θα γράψει το τέλος στις περιπέτειες των ηρώων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου