Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 94, 95, 96, 97, 98,  Β' Κύκλος PARAMPARCA GR SUBS
Ραγισμενες καρδιες επεισοδια 94-95-96-97-98 Ragismenes kardies season b

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 94 Β' Κύκλος
Η Χαζάλ είναι αποφασισμένη να μην πει σε κανέναν ότι μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Ο Χαρούν βάζει την Τζαντάν να προσεγγίσει ξανά την Ντιλάρα, που είναι ευάλωτη μετά την παραδοχή του Τζιχάν ότι αγαπάει την Γκιουλσερέν. Η Χαζάλ αποκτά επιτέλους αίσθηση στα πόδια της και δοκιμάζει τα σηκωθεί. Είναι πολύ χαρούμενη γιατί μπορεί να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα, όμως δεν σκοπεύει να μιλήσει σε κανέναν ακόμα, γιατί θέλει να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο μπορεί την κατάστασή της. Άλλωστε έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής όλων και θέλει να το απολαύσει για πολύ καιρό ακόμα… Στο μεταξύ, στην έπαυλη ξεσπούν συχνά καβγάδες ανάμεσα στην Γκιουλσερέν και την Ντιλάρα, λόγω της αναγκαστικής τους συγκατοίκησης.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 95 Β' Κύκλος
Ενα απόγευμα που επισκέπτονται την Ντιλάρα δύο φίλες της και της πηγαίνουν ανθοδέσμη, εκείνη τη δίνει στην Γκιουλσερέν για να τη… βάλει σε βάζο, σαν να είναι η υπηρέτρια της. Στο μεταξύ, ο Οζκάν παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και πηγαίνει με τη Νουράι και το μωρό στο διαμέρισμά του. Για την ακρίβεια… φτάνει μέχρι την πόρτα. Εκεί ο ιδιοκτήτης τον ενημερώνει ότι δεν του επιτρέπει την είσοδο επειδή δεν έχει πληρώσει το ενοίκιο. Ο ίδιος δεν έχει χρήματα, η Τζαντάν αρνείται να τον βοηθήσει πια κι έτσι ο Οζάν με τη φίλη του και το παιδί τους βρίσκουν στέγη και πάλι στο σπίτι της Κεριμάν, η υποδέχεται με χαρά, λόγω του μωρού… Τζιχάν και Ντιλάρα κάνουν μια ήρεμη κουβέντα για την πορεία της σχέσης τους και ο Τζιχάν τής μιλά με ειλικρίνεια για τα συναισθήματά του απέναντι στην Γκιουλσερέν. Η Ντιλάρα αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει πια καμία ελπίδα να σώσει τον γάμο της και φεύγει απογοητευμένη'για να κάνει μια βόλτα με το αυτοκίνητο, να σκεφτεί και να ηρεμήσει…

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 96 Β' Κύκλος
Η ζωή της Γκιουλσερέν στην έπαυλη είναι εφιαλτική. Η Ντιλάρα με την πρώτη ευκαιρία τη μειώνει. Η ίδια προσπαθεί να κλείνει τα αφτιά της στις προσβολές, γιατί αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βρίσκεται στο πλευρό της Χαζάλ και να τη βοηθά.Όμως η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι είναι ένα συμβάν στην κουζίνα, όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ραχμί και της βάζει κι εκείνος τις φωνές μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο υπηρετριών. Με δάκρυα στα μάτια, η Γκιουλσερέν φεύγει τρέχοντας και στην αυλή πέφτει πάνω στον Τζιχάν, ο οποίος ρωτά να μάθει ποιος και γιατί την αναστάτωσε. Όταν την ακούει, της απαντά: «Γκιουλσερέν, σ' αγαπώ και είμαι αποφασισμένος να κάνω τα πάντα για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που μας βάζουν και να είμαστε μαζί». Έτσι όπως είναι αγκαλιασμένοι, τους βλέπει η Τζανσού και σοκάρεται! Αγανακτισμένη, πηγαίνει στο δωμάτιό της, μαζεύει κάποια πράγματα και φεύγει από το σπίτι.

Ραγισμένες Καρδιές – Επεισόδιο 97 Β' Κύκλος
Τα λόγια του Τζιχάν δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν την Γκιουλσερέν στην έπαυλη. Έτσι, πηγαίνει για μια ακόμα φορά στο σπίτι της Ντεριά και της διηγείται τις περιπέτειες των τελευταίων ημερών… Την ίδια ώρα, η Τζανσού βρίσκει καταφύγιο στο διαμέρισμα της Κεριμάν! Ο Οζκάν είναι πολύ χαρούμενος που την έχει κοντά του. Μάλιστα της δίνει στην αγκαλιά της τον νεογέννητο αδελφό της και η Τζανσού είναι πολύ συγκινημένη.Ο Τζιχάν δεν αργεί να καταλάβει πού βρίσκεται η κόρη του και δεν του αρέσει καθόλου αυτή η εξέλιξη. Επικοινωνεί με την Γκιουλοερέν και πηγαίνουν μαζί στο σπίτι του Οζκάν για να την πάρουν πίσω. Μόνο που η Τζανσού δεν δείχνει διατεθειμένη να τους ακολουθήσει. Μάλιστα ξεσπάει, κατηγορώντας τους ότι νοιάζονται μόνο για τον έρωτά τους και αδιαφορούν για τα συναισθήματα των υπολοίπων, ακόμα και της Ντιλάρα.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 98 Β' Κύκλος
Μέσα σε όλα τα προβλήματα που τον απασχολούν, ο Τζιχάν δεν αμελεί και το θέμα του Οζάν. Με τον έμπιστο δικηγόρο και φίλο του, Γιλντιρίμ, πηγαίνουν στο μπαρ όπου συνελήφθη ο γιος του και προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία. Θεωρούν ότι η Ελίφ, η κοπέλα που παρίστανε ότι ήταν ερωτευμένη με τον Οζάν και τελικά «ξάφρισε» την έπαυλη, είναι πρόσωπο – κλειδί. Αν την εντοπίσουν, θα καταφέρουν να αποδείξουν την αθωότητα του. Η Τζαντάν περνά τη βραδιά της στην αγκαλιά του Χαρούν και παίρνει «γραμμή» για την επόμενη κίνησή της. Και αυτή δεν είναι άλλη από το να επιχειρήσει να ρίξει γέφυρα επικοινωνίας με την Ντιλάρα.Έτσι, την επισκέπτεται στην έπαυλη, λέγοντάς της ότι μετάνιωσε που πέταξε στα σκουπίδια μια φιλία τόσων ετών μαζί της για να υπερασπιστεί τον Οζκάν, και της εκφράζει την επιθυμία της να γίνουν οι σχέσεις τους όπως παλιά. Η Ντιλάρα δεν δείχνει καθόλου έτοιμη να τη συγχωρέσει, όμως με αυτή την επίσκεψη έχει γίνει η αρχή για να «σπάσει ο πάγος» ανάμεσά τους. Ο Χαρούν ποντάρει πολλά στην επανασύνδεσή τους, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί καλύτερα τις κινήσεις στο… στρατόπεδο του εχθρού. Παράλληλα, φροντίζει να φτιάξει τον τάφο της πολυαγαπημένης του αδελφής, τον οποίο είχε παραμελήσει στη διάρκεια της απουσίας του.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 99, 100, 101, 102, 103 – Β' Κύκλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου