Πογιέτ: «Είμαστε πιο κοντά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πολύ κοντά. Σήμερα σκέφτηκα πως ήμασταν αρκετά κοντά, αλλά δεν είναι εύκολος ο μήνας του Ιανουαρίου. Οι παίκτες που θέλουμε να φέρουμε, παίζουν λίγο, γιατί υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Υπάρχουν δυο θέσεις, που εκεί θα έχουμε την ενίσχυση. Ελπίζω πως δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να μην γίνουν μεταγραφές. Χρειαζόμαστε παίκτες. Για να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά στον δεύτερο γύρο, χρειαζόμαστε παίκτες. Και αυτό μπορεί να επηρεάσει το μέλλον. Δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες, διότι οι υπόλοιπες ομάδες θα ξέρουν, τι ψάχνει η ΑΕΚ. Θα ήθελα να φέρω έναν παίκτη, που θα μπορούσε να μείνει για πολλά χρόνια. Δεν είναι εύκολο αυτό να γίνει τον Γενάρη. Οι περισσότεροι θέλουν να μείνουν μέχρι το καλοκαίρι. Οπότε από τους δυο που θέλω να φέρω, θέλω να δω αν μπορεί να μείνει για καιρό και ο άλλος να έρθει ως δανεικός. Θα είναι δύσκολο για την ΑΕΚ να έρθουν δυο, που θα πρέπει να φύγουν και οι δυο το καλοκαίρι».

Όσο για το ματς με τον Λεβαδειακό, ο Πογιέτ επεσήμανε: «Η αποστολή εξετελέσθη. Κανείς δεν θα θυμάται τα 30 πρώτα λεπτά. Έπρεπε να συμβεί κάτι, για να υπάρχει μια δράση στο παιχνίδι. Είχαμε δυο ευκαιρίες πριν το γκολ, αυτό μας έκανε να ξυπνήσουμε. Μετά στο δεύτερο ημίχρονο, τα πρώτα 20 λεπτά πολύ καλά. Μετά όλοι περίμεναν πως θα περάσει η ΑΕΚ. Από εδώ και πέρα ξεκουραζόμαστε, περίμενουμε την κλήρωση. Το μόνο κακό της ημέρας, είναι ο τραυματισμός του Κορδέρο. Σήμερα έχω μάθει πολλά για το μέλλον. Και εννοώ παίκτες που έπαιξαν σήμερα».

Τέλος, ο τεχνικός της ΑΕΚ, μετά από σχετική ερώτηση, επανέλαβε πως ο Τζανετόπουλος θα πρέπει να περιμένει την σειρά του. «Είναι μια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τους άλλους τρεις στόπερ. Οπότε πρέπει να περιμένει ο Τζανετόπουλος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου