Οι Συμμαθητές 21-22-23 κυκλος Β oi-simathites-21-22-23

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 21 Β' κύκλος oi symmathites
Η Κρίστη θα κάνει μια ανακοίνωση και θα πει σε όλους ότι θα φύγει για το Λονδίνο.Ο Άρης ανησυχεί πάρα πολύ γιατί η Μπέτυ δεν πήγε στη σχολή και η Σεσίλια λέει στην Μαριλένα ότι αρχίζει ο αστυνόμος να της αρέσει, ενώ η Ντίνα προσπαθεί να συμβιώσει με τον Ανδροκλή μέχρι να φύγει από το σπίτι της. Η Μαριλένα λέει ότι ανησυχεί για τον Άρη στον Ανδρέα, λόγω της εμπλοκής του στο βίντεο με την κοπέλα, την Αναστασία και την Κρίστη και του ζητάει να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα.Ο Φρίντομ ρωτάει την Κρίστη ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της κι εκείνη του απαντάει.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 22 κύκλος Β' oi symmathites
Η Κρίστη εύχεται να μην είναι έγκυος αλλά τα τεστ που κάνει θα βγουν θετικά. Η Μαριλένα είναι φοβισμένη ότι μπορεί ο Άρης να είναι ο πατέρας του παιδιού της Κρίστης. Κρυφή προσπαθεί να κρατήσει ο Ανδρέας την πρόταση γάμου που θέλει να κάνει στην Μαριλένα αλλά ο κούριερ από το κοσμηματοπωλείο με το δαχτυλίδι στα χέρια θα εμφανιστεί μπροστά της και τότε θα τα χαλάσει όλα.Ο Κυριάκος θα προσληφθεί στην εταιρεία και τότε ο Άρης θα τσαντιστεί και θα πάει στον παππού του να ζητήσει εξηγήσεις. Ακόμα θα προστεθεί ένας πατέρας για το παιδί της Κρίστης και αυτός είναι ο Στέφανος που μπορεί να είναι πιο τυχερός.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 23 κύκλος Β' oi symmathites
Η Κρίστη κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή, αλλά δεν θα τα καταφέρει, αφού ο Φρίντομ θα προσπαθήσει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του μωρού, δηλαδή ο Στέφανος, ο Βασίλης ή ο Ανδρέας;Σε λίγες μέρες τα πάντα θα λυθούν γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης της τρίτης Ο Στέφανος της κάνει πρόταση να την παντρευτούν, αλλά εκείνη αρνείται. Η Κρίστη μαζί με τον Ανδρέα και τον Φρίντομ ξεκινούν να φτιάχνουν τα πράγματά της.Στο σπίτι της θα πάει η Μαριλένα με την Βάλια, ώστε να την αποχαιρετήσουν.Η Κρίστη τότε θα ζητήσει από την Μαριλένα και την Βάλια να μείνουν λίγο μονές. Η Κρίστη θα είναι πολύ συγκινημένη και θα κάνει μια τρομερή εξομολόγηση για τη νέα ζωή που θα φέρει στον κόσμο και θα αφήσει ένα φάκελο στον Άρη.

νέα επεισόδια Οι Συμμαθητές 24-25-26 Β' Κύκλος
oi-simathites-21-22-23-24-25-26 b-kyklos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου