ΡΟΥΑ ΜΑΤ 255-256-257-258-259 Β' ΚΥΚΛΟΣ 51-52-53-54-55 ROUA MAT EPISODIA

Ρουά ματ 51 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 255
Η Ρουμπίνη δίνει συμβουλές στην Παυλίνα και εκείνη της ακούει και παίρνει την απόφαση να συγχωρέσει τελικά το Μιχαήλ και να προχωρήσουν παρακάτω, αλλά αυτός δεν ξέρει ποια να διαλέξει, δηλαδή εκείνη ή την Ευδοκία και της ζητά χρόνο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.Στο σπίτι γυρνάει η Ρεγγίνα με τον Δημήτρη και εκείνος με την βοήθεια του Μάξιμου προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Σταύρου. Ένα εορταστικό τραπέζι θα στήσουν ο Ηρόδοτος με την Αλεξία στο σπίτι του Σάββα για να μπορέσουν να φέρουν κοντά τον Μίλτο με τον Σάββα.Ο Σάββας στο τραπέζι γίνεται τύφλα στο μεθύσι.Η Ηρώ λέει στον Κώστα να χτυπήσει το Μάνο.Νεύρωση στομάχου παθαίνει ο Φίλιππος και δίπλα τους στέκεται η Ιωάννα που το πηγαίνει στο νοσοκομείο και τον φροντίζει.Ο Ανδρέας παρέα με τον Ευθύμιο ολοκληρώνουν την οικονομική καταστροφή του Φίλιππου

Ρουά ματ 52 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 256
Ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει τι έχει γίνει με το φόνο του νεαρού αγοριού γιατί πιστεύει ότι η Ρεγγίνα δεν έχει καμία σχέση. Ο Μιχαήλ παίρνει τελικά την απόφαση να απομακρυνθεί από την Παυλίνα για να μπορέσει να πάρει τις σωστές αποφάσεις.Η Παυλίνα από αυτή την απόφαση του Μιχαήλ θα γίνει κουρέλι και θα αρχίσει να τον παρακολουθεί.Τότε θα κάνει μια τρομερή ανακάλυψη, όπου θα τον αφήσει άφωνη.Μια τρομερή αποκάλυψη θα γίνει για την Ευδοκία και αυτή θα είναι ότι έχει διπλή ζωή και μετά από αυτό όλα θα αλλάξουν.Η Ιωάννα με τον Φίλιππο θα αρχίσουν να έχουν μια νέα σχέση, αφού η Ιωάννα αρχίζει να δείχνει μεγάλη τρυφερότητα για τον Φίλιππο που είναι άρρωστος.Τα νέα θα μαθευτούν και η Μαρία θα μάθει ότι ο Φίλιππος είναι άρρωστος και θα αναστατωθεί πολύ. Τα υπόλοιπα νέα που θα μάθει όμως η Μαρία θα την συγκλονίσουν.

Ρουά ματ 53 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 257
Ο Δημήτρης παρέα με το Μάξιμο συνεχίζει την έρευνα που κάνουν και καταφέρνει και βρίσκουν κάποια καινούργια στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της Ρεγγίνας.Η Παυλίνα θα πάει και θα ανακοινώσει στον Μιχαήλ όλα τα στοιχεία που έχει μάθει για την Ευδοκία και μένει στην κυριολεξία άναυδη από την αντίδραση που θα έχει.Ο Ανδρέας καταφέρνει και βγάζει ένταλμα εναντίον του Φίλιππου, ώστε να τον συλλάβουν. Την ίδια στιγμή θα εξαφανιστούν και οι κόρες που είχε ο Μίλτος και όλοι παθαίνουν έναν πανικό. Ο Φίλιππος λέει στην Ιωάννα να πάει για φαγητό και τους βλέπουμε ότι οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά.
Ρουά ματ 54 Β' κύκλος

Ρουά ματ 55 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 258
O Φίλιππος παρέα με την Ιωάννα φαίνεται ότι έρχονται πιο κοντά και έχουν μία αμοιβαία συμπάθεια ο ένας για τον άλλον. Την ίδια στιγμή ο Μιχάηλ ανακοινώνει στην Ιωάννα ότι η Ευδοκία έχει ξεκινήσει τις παλιές συνήθειες που έκανε.Η Ιωάννα πιάνει την Ευδοκία και θα έχει μια κουβέντα έξω από τα δόντια μαζί της. Την ίδια ώρα ο Μάξιμος θα ανακαλύψει που βρίσκεται στην Αθήνα ο Γιώργος. Ο Μίλτος την ίδια στιγμή φαίνεται ότι θα δεχτεί ένα πολύ παράξενο τηλεφώνημα. Η Αστυνομία πηγαίνει και συλλαμβάνει τον Φίλιππο και παρόν είναι η Ιωάννα που είναι ανάστατη από αυτό το γεγονός.

Ρουά ματ 55 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 259
H Ρουμπίνη δίνει άλλοθι στον Φίλιππο και η Αστυνομία τον αφήνει ελεύθερο. Την ίδια στιγμή Παυλίνα, ύστερα από τις ενέργειες της Ρουμπίνης λέει στον Μιχαήλ ότι θα τον συγχωρέσει, αλλά υπό όρους.Ο Κώστας θα ενδώσει στις επιθυμίες που έχει η Ηρώ να της δώσει μια βοήθεια, ώστε να καταφέρει και να εκδικηθεί τον Μάνο.Την ίδια στιγμή ο Μάξιμος φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα στον έρωτα του για τη Ρουμπίνη και τι πηγαίνει να την ξαναπλησιάσει. Έτσι λοιπόν ένα καινούργιο ειδύλλιο ξεκινά ανάμεσα στο Φίλιππο και στην Ιωάννα, αφού το βλέπουμε να έχουν έρθει πολύ κοντά.

roua-mat-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60
νέα επεισόδια Ρουά ματ Επεισόδια 56-57-58-59-60 Β' Κύκλος (260-261-262-263-264)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου