Κάψιμο του... καρνάβαλου με Μαρινάκη αυτόπτη μάρτυρα
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 25η αγωνιστική
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ. Σιδηρόπουλος


Εκτός από Πάτρα, Ξάνθη και όπου αλλού έχει καρναβάλι, ο καρνάβαλος κάηκε και στη Λεωφόρο με αυτόπτη μάρτυρα τον Ευάγγελο Μαρινάκη. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων έκανε το καπρίτσιο του και είδε την ομάδα να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από τους "πράσινους". Κωμικός αμυντικά ο Ολυμπιακός σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τα επεισόδια πριν την έναρξη του που πυροδοτήθηκαν από τις προκλήσεις Περέιρα.

Πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς αυτή του 8' όταν ο Μανιάτης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και τελικά ο Στιλ μπλόκαρε. Στο 12' ο Παναθηναϊκός κέρδισε φάουλ. Ο Νάνο το εκτέλεσε με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Κακό από εκεί και πέρα το ματς με την επόμενη φάση να σημειώνεται στο 34' όταν ο Καρέλης έφυγε στην αντεπίθεση αλλά τελικά πλάσαρε αδύναμα πάνω στον Ρομπέρτο. Τρία λεπτά μετά ο Ζέκα σούταρε απελπιστικά άουτ μέσα από την περιοχή.

Μόλις στο 48' στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έχασε μοναδική ευκαιρία όταν ο Ντουρμάζ βγήκε μόνος του με τον Στιλ και "κατάφερε" να πλασάρει άουτ. Στο επόμενο λεπτό ήρθε το γκολ για τους "πράσινους" όταν ο Πέτριτς έκανε τη συρτή σέντρα και ο Μαζουακού με μια κωμική αντίδραση αντί να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 51' ο Ζέκα "χόρεψε" την άμυνα του Ολυμπιακού και έκοψε στον Λαγό του οποίου το πλασέ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Το ματς είχε πάρει φωτιά και στο 52' ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει όταν ο Μήτρογλου πιεζόμενος πλάσαρε πάνω στον Στιλ. Ο Πέτριτς στο 63' ξέφυγε από τον Μαζουακού αλλά βγήκε πλάγια και δεν κατάφερε να πλασάρει τον Ρομπέρτο. Ο Κροάτης, τέσσερα λεπτά μετά, πλάσαρε ωραία στην κίνηση αλλά όχι με δύναμη και ο Ρομπέρτο μπλόκαρε. Στο 69ο λεπτό ο Μπεργκ έπιασε την κεφαλιά από πλάγια θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ ενώ στην επόμενη φάση ήταν ο Μήτρογλου που απείλησε με το κεφάλι. Η μπάλα βρήκε μάλιστα την επάνω πλευρά του οριζόντιο δοκαριού. Ο Ρομπέρτο στο 77' έδιωξε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Σίντενφελντ αλλά στο επόμενο λεπτό ήρθε το 2-0. Ο Μιλιβόγεβιτς με κεφαλιά ουσιαστικά έστρωσε στον Πέτριτς που εκτέλεσε εξαιρετικά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η πίεση των "πρασίνων" συνεχίστηκε με την άμυνα του Ολυμπιακού να παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης. Το ματς διεκόπη για λίγο στο 79' όταν ο Ντουρμάζ δέχθηκε αντικείμενο από την εξέδρα. Όταν ξεκίνησε και πάλι ο Μανιάτης επιχείρησε, χωρίς επιτυχία, να κρεμάσει τον Στιλ. Στις καθυστερήσεις ο Ατζαγκούν από καλή θέση πλάσαρε άουτ σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει στο 97' με όμορφο γκολ του Ντομίνγκες.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς (90'Κλωναρίδης), Καρέλης (62'Ατζάγκουν), Μπεργκ

ΟΣΦΠ (Β.Περέιρα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σαντάνα, Σιόβας, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ (86'Αφελάι), Ντοσεβί (74'Ντομίνγκες), Φορτούνης (65'Χάρα), Μήτρογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου