​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 60-61-62-63 dikaiosi-60-61-62-63 dikaiwsi

Δικαίωση Επεισόδιο 60 Δευτέρα 16/2/2015
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Γιώργο μαζί με τη Λία να κάνουν κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη σχέση τους, δυστυχώς όμως για αυτούς το παλιό τραύμα που έχει η Λία είναι ακόμα ανοιχτό και θα σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια τους.Πλέον βλέπουμε ότι η δίκη της Ρέας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα και όλοι θεωρούν βέβαιο ότι θα καταδικαστεί.Η Μυρτώ εάν και καινούρια δικηγόρος φαίνεται ότι το ρισκάρει και ρισκάρει και την καριέρα της και θα παίξει τον τελευταίο άσο που κρύβει στο μανίκι της.Πλέον όλα κρέμονται από μία κλωστή. Ο Γιώργος θα προσπαθήσει να καταλάβει τι είναι αυτό που έχει κάνει λάθος μαζί με τη Λία και εκείνη φαίνεται ότι ετοιμάζεται να του εξηγήσει, αλλά εκείνη την ώρα θα επέμβει στην κουβέντα τους ο Λευτέρης και φαίνεται ότι το κάνει την καλύτερη στιγμή.Ο Λευτέρης θα συστηθεί στον Γιώργο και θα προσπαθήσει δήθεν να τον πλησιάσει. Η στάση που θα κρατήσει θα παραξενέψει για τα καλά την Λία και έτσι ο Γιώργος παίρνει την απόφαση να παίξει το παιχνίδι του Λευτέρη ώστε να μην την πληγώσει.Ο πρίγκιπας φαίνεται να είναι έξω φρενών με την πορεία που έχει πάρει η δίκη. Η Βάλια θα αργήσει στην πρώτη πρόβα που θα κάνει με τον καινούριο σκηνοθέτη το Μάξιμο και εκεί βλέπουμε την Έλλη να αναλαμβάνει το ρόλο του πυροσβέστη ώστε να καταφέρει να ηρεμήσει την κατάσταση. Η Βάλια όμως θα πρέπει να ξαναφύγει ώστε να πάει να συναντήσει τον Ανδρέου αφού θέλει επίμονα να της μιλήσει. Η Νατάσα φαίνεται ότι είναι ερωτευμένη μαζί με τον Ασίμ όπου και θα του ζητήσει να περάσουν ένα βράδυ παρέα. Ο Χρήστος ζητάει από την Κλαίρη να πάνε να βρούνε αλλού σπίτι αφού δεν αντέχει τη συμπεριφορά που είχε ο πατέρας του. Εκείνη με τη σειρά της θέλει να τον αποτρέψει να φύγει από το σπίτι. Πλέον το δικαστήριο βγάζει την απόφαση σχετικά με τη Ρέα όπου και την αθωώνει λόγω πολλαπλών αμφιβολιών. Η Βάλια είναι αναστατωμένη αφού φοβάται ότι η κόρη της η Μυρτώ θα μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τον φόνο του πατέρα της και έτσι βλέπουμε για πρώτη φορά ο πρίγκιπας να κάνει πίσω και θα της πει της Βάλιας ότι δεν θα ανακατευθεί πλέον στο θέμα και στην υπόθεση της Ρέα.Η Έλλη για πρώτη φορά θα βρει την ευκαιρία ώστε να κρατήσει τα λόγια της Βάλιας για την πρόβα του Μαξίμου και θα δούμε για πρώτη φορά την Ανθή να την θαυμάζει για το σπουδαίο ταλέντο που έχει.Ο αστυνόμος Χρηστίδης θα κρύψει προσωρινά τη Ρέα στο σπίτι του, ώσπου η Ελένη θα καταφέρει να βρει ένα πιο ασφαλές καταφύγιο.

Δικαίωση Επεισόδιο 61 Τρίτη 17/2/2015
Ο Λευτέρης θα ζητήσει από την οικογένεια του να πάνε στα εγκαίνια στο καινούργιο εμπορικό κέντρο, αλλά ο Χρήστος θα αρνηθεί να πάει.Η Λία θα προσπαθήσει να τους ηρεμήσει και θα δεχτεί να τον συνοδεύσει για λιγάκι όμως.Ακόμα ο Ασίμ μαζί με τη Νατάσα θα περάσουν το πρώτο βράδυ παρέα. Η Βάλια θα πει στην κόρη της ότι προσφέρεται να την βοηθήσει στην υπόθεση της Ρέας. Η Μυρτώ όμως δεν φαίνεται να πιστεύει τις καλές προθέσεις της μητέρας της! Ο Ασίμ φαίνεται να υπόσχεται στη Νατάσα ότι θα την βοηθήσει να φύγει μακριά από την έπαυλη του Ανδρέου ώστε να καταφέρει να γλιτώσει από αυτόν. Ο Λευτέρης με μαφιόζικο τρόπο θα συναντήσει τον Γιώργο όπου και θα τον χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα ώστε να μείνει μακριά από την Λία. Ο Χρήστος φαίνεται να είναι υπερήφανος για τη νίκη της Μυρτώς στο δικαστήριο και αυτό το γεγονός θα ενοχλήσει άσχημα την Κλαίρη.Η Έλλη φαίνεται να είναι πολύ συγκινημένη με αυτό που έκανε η αδερφή της στο δικαστήριο και έτσι θα προσφερθεί ώστε να πάει να την βοηθήσει στην έρευνα σχετικά με τον πραγματικό δολοφόνο. Ο Μάριος θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να πάει να πλησιάσει την Ελένη για να μάθει πληροφορίες σχετικά με τον αστυνόμο Χρηστίδη.

Δικαίωση Επεισόδιο 62 Τετάρτη 18/2/2015
Η Βάλια θα ζητήσει από την Μυρτώ να καλέσει τον αστυνόμο Χρηστίδη για φαγητό στο σπίτι τους, ώστε να καταφέρουν να γνωριστούν λίγο καλύτερα και να καταφέρουν να τον ευχαριστήσουν για αυτό που έκανε στο κοσμηματοπωλείο.Ο αστυνόμος Χρηστίδης έχει ξεκινήσει κάποιες έρευνες, σχετικά με το κίνητρο που έχει ο πρίγκιπας ώστε να δολοφονήσει τον Τάσο και όλο αυτό να επεκταθεί στην δολοφονία του Νικηφόρου. Ακόμα θα δούμε τον Χρήστο μαζί με τη Μυρτώ να έχουν έναν καβγά σχετικά με τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου,όταν εντελώς ξαφνικά θα εμφανιστεί μπροστά τους η Κλαίρη.Εκείνη την ώρα βλέπουμε την Έλλη να επεμβαίνει και να καταφέρνει να βγάζει την αδελφή της την Μυρτώ από την δύσκολη κατάσταση. Στα εγκαίνια του καινούργιου εμπορικού Κέντρου θα πάει και ο πρίγκιπας όπου θα πει στον Λευτέρη ότι το εμπορικό κέντρο του ανήκει εξ ολοκλήρου.Του εκτοξεύει κάποιες απειλές σχετικά με τη ζωή της Λίας και όλο αυτό θα αναγκάσει το Λευτέρη να δεχτεί αυτά που του λέει ο πρίγκηπας. Ο Χρήστος θα μαλώσει άσχημα μαζί με την Κλαίρη, επειδή πήγε ακάλεστη στα γραφεία του κόμματος.Ο πρίγκιπας θα συστηθεί στον Θησέα ως ο μελλοντικός του χρηματοδότης.Ο Θησέας φαίνεται να είναι πάρα πολύ γοητευμένος από την παρουσία της Λίας, ενώ εκείνη θα κάνει την αποκάλυψη ότι ίσως πίσω από τον ξυλοδαρμό του Γιώργου πρέπει να κρύβεται ο πατέρας της. Η Έλλη θα την δούμε να πέφτει εντελώς τυχαία πάνω σε έναν άγνωστο όπου και θα είναι η αρχή που θα της αλλάξει την ζωή. Βλέπουμε τον αστυνόμο Χρηστίδη να έχει πάει ως καλεσμένος στο σπίτι της Βάλιας και ο σκοπός θα είναι να τον ευχαριστήσουν για την βοήθεια που της έδωσε στη ληστεία με το κοσμηματοπωλείο. Η Ανθή είναι πάρα πολύ γοητευμένη από την παρουσία του αστυνόμου και όλο αυτό θα το καταλάβει και η Βάλια. Γοητευμένη σε σημείο που δεν πάει άλλο φαίνεται να είναι και η Έλλη, όπου περνάει αξέχαστες στιγμές μαζί με αυτόν τον καινούριο νεαρό τον Φίλιππο,παρόλο που δεν το γνωρίζει πάρα πολλά για αυτόν.Ο Χρήστος μαζί με τη γυναίκα του την Κλαίρη θα έχει έναν άσχημο καβγά, αφού εκείνη θα τον κατηγορεί ότι δεν τη θέλει στα γραφεία της παράταξης και ο λόγος είναι ότι φλερτάρει μαζί με τη Μυρτώ.
Η Λία θα κατηγορήσει άσχημα τον Λευτέρη ότι πήγε και ξυλοκόπησε τον Γιώργο και έτσι παίρνει την απόφαση να σηκωθεί και να φύγει από το σπίτι. Ο Λευτέρης φαίνεται να αρνείται αυτά που τον κατηγορεί η Λία αλλά κανείς δεν φαίνεται να τον πιστεύει. Η Ερμιόνη θα ξεσπάσει πάνω του όλο τον θυμό της, και αυτό το βλέπουμε για πρώτη φορά.

Δικαίωση Επεισόδιο 63 Πέμπτη 19/2/2015
Ο Μάριος φαίνεται ότι θα πλησιάσει την Ελένη ώστε να καταφέρει να της αποσπάσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον αστυνόμο Χρηστίδη και την κόντρα που έχει με τον πρίγκιπα. Θα την συμβουλέψει να μείνει μακριά από αυτή τη βεντέτα. Ο αστυνόμος Χρηστίδης και το δεξί χέρι της Βάλιας η Ανθή θα βρουν πάρα πολλά κοινά σημεία όπου φαίνεται ότι τους ενώνει και όλο αυτό το γεγονός θα ενοχλήσει τη Βάλια αφού όπως φαίνεται δεν αποτελεί το κέντρο της προσοχής και της συζήτησης .Θα προσπαθήσει να του αποσπάσει μερικές πληροφορίες σχετικά με τη Ρέα και που βρίσκεται, αλλά ο αστυνόμος δεν είναι κορόιδο και έχει τα χαρτιά του κλειστά και δεν λέει τίποτα.Η Έλλη μαζί με τον Φίλιππο ανταλλάζουν για πρώτη της φορά το πρώτο τους φιλί. Η Έλλη ύστερα από πάρα πολύ καιρό θα αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο χωρίς να ελέγχει το πάθος που νιώθει.Η Νατάσα θα κάνει μία πρόταση στον Ασίμ ώστε να το σκάσουν από την έπαυλη, αλλά εκείνος δεν φαίνεται να παίρνει την πρόταση της και πολύ σοβαρά.Η Λία θα βρει προσωρινό καταφύγιο στο σπίτι του Γιώργου αφού δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού, αλλά οι αναποδιές δεν θα αργήσουν να έρθουν και όλα αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήξουν να περνάνε την βραδιά τους στο πάρκο. Ο Φίλιππος μαζί με την Έλλη θα κάνουν έρωτα, αλλά ο Φίλιππος θα εξαφανιστεί ακριβώς το επόμενο πρωί. Ο Λευτέρης είναι στην κυριολεξία άγριο θηρίο και ψάχνει οποιονδήποτε τρόπο ώστε να εκδικηθεί τον Γιώργο. Η Βάλια θα δώσει κάποιες συμβουλές στην Ανθή ώστε να μείνει μακριά από τον αστυνόμο γιατί αν συνεχίσει θα πληγωθεί και αυτό δεν το θέλει. Ο Θησέας θα πάει να κάνει μία επίσκεψη στη βίλα του πρίγκιπα και εκεί μπροστά του θα δει τη Νατάσα. Θα της κάνει μία πρόταση ώστε να συμμαχήσουν, αλλά εκείνη θα του αρνηθεί κατηγορηματικά. Ο Μάξιμος φαίνεται ότι φλερτάρει έντονα την Έλλη, αλλά εκείνη αδιαφορεί χωρίς να του δίνει σημασία.Ο Χρήστος θα κάνει μία αποκάλυψη στη Μυρτώ ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί της, εκείνη θα του πει, να ξεχάσουν ότι έχει γίνει και να προχωρήσουν στη ζωή τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου