​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 492-493-494-495-496 Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 492 4ος κύκλος Δευτέρα 16/2/2015
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 492 όπου η Μάνια θα πάει να παρακολουθήσει τον Σταύρο, όπου και θα τον δει να έχει βγει για φαγητό παρέα με την Ελίνα. Ο Ευθυμίου θα πάει και θα προσλάβει έναν ντετέκτιβ όπου και θα του αναθέσει να γίνει σκιά της Λήδας. Ο Νότης θα πάρει και θα εκμυστηρευθεί στη Μαρία ότι όλοι είναι ανήσυχοι με τα κενά μνήμης που έχει ο Σταύρος και γιαυτό πήγε και του έκλεισε ένα ραντεβού με έναν ψυχίατρο - νευρολόγο. Ακόμα βλέπουμε τον Σταύρο μαζί με την Ελίνα να έρχονται πιο κοντά όπου και παίρνουν την απόφαση ώστε να συνεργαστούν πάνω σε ένα σχέδιο για το έργο του Μπίλυ....

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 493 4ος κύκλος Τρίτη 17/2/2015
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 493 όπου ο ντετέκτιβ ήδη έχει κάνει άριστη δουλειά και θα πάει και θα δώσει στον Ευθυμίου κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν την Λήδα παρέα με τον Νότη σε κάποιες από αυτές φαίνονται να φιλιούνται. Ο νευρολόγος φαίνεται να είναι καλά δασκαλεμένος από τον Νότη όπου και έχει πάρει την εντολή να τρομάξει για τα καλά τον Σταύρο σχετικά με την εξέλιξη που έχει και θα έχει η υγεία του. Ακόμα βλέπουμε τον Απόστολο Πετρίδη να λαμβάνει έναν ανώνυμο φάκελο, όπου αυτός μέσα έχει φωτογραφίες που θα απεικονίζουν την Λήδα μαζί με τον Νότη σε τρυφερές στιγμές.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 494 4ος κύκλος Τετάρτη 18/2/2015
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 494 όπου ο Σταύρος θα μάθει ένα νέο ότι η Ελίνα δέχτηκε μία πρόταση από ένα κολέγιο που βρίσκεται στον Καναδά και ότι μαζεύει τα πράγματα της για να φύγει. Τότε ο Σταύρος θα της αντιπροτείνει μία καινούρια θέση στο κολέγιο και εκείνη φαίνεται να την δέχεται ευχαρίστως. Η Λήδα μαζί με τον Νότη έχουν καταλάβει ότι ο Πετρίδης γνωρίζει τα πάντα σχετικά με την σχέση που έχουν. Ο Απόστολος Πετρίδης πλέον έχει καταλάβει γιατί για τα καλά την κοροϊδία που του είχε στήσει τόσο καιρό η Λήδα και θα πάει και θα ζητήσει συγνώμη από την κόρη του την Μάνια για τη στάση που είχε απέναντι της τόσο καιρό. Ο Απόστολος όμως δεν θα της εξηγήσει το λόγο που της ζητάει συγνώμη.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 495 4ος κύκλος Πέμπτη 19/2/2015
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 495 όπου ο Απόστολος Πετρίδης ετοιμάζεται ώστε να αντιμετωπίσει κατάματα την Λήδα αλλά και τον Νότη στο βραδινό γεύμα όπου ο ίδιος φαίνεται ότι έχει στήσει για να καταφέρει να τους αντιμετωπίσει. Η Λήδα μαζί με τον Νότη γνωρίζουν ότι κάτι δυσάρεστο τους έχει ετοιμάσει ο Πετρίδης και έτσι παίρνουν την απόφαση ώστε να πάρουν τα μέτρα τους. Ο Απόστολος Πετρίδης θα περάσει από το μπαράκι ώστε να δει τις κόρες του,όπου κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες σχετικά με το βραδινό πάρτι που θα κάνει η Χαρά στα γενέθλια της. Το ύφος που έχει ο Πετρίδης θα παραξενέψει τις κόρες του και τότε εκείνες θα καταλάβουν ότι κάτι του συμβαίνει. Κατά την διάρκεια του δείπνου ο Απόστολος Πετρίδης θα δείξει στη Λήδα αλλά και στον Νότη ένα σλάιντς από φωτογραφίες όπου απεικονίζονται να φιλιούνται.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 496 4ος κύκλος Παρασκευή 20/2/2015
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 496 όπου κατά την διάρκεια του φαγητού ο Απόστολος Πετρίδης θα αποκαλύψει στο παράνομο ζευγάρι ότι γνωρίζει τα πάντα σχετικά με την σχέση τους. Τους μιλάει με ένα ύφος υβριστικό και τότε θα εκτοξεύσει κάποιες απειλές εναντίον τους, ότι θα τους χαλάσει άμεσα τα σχέδια που έχουν και θα τους ξεσκεπάσει σε όλο τον κόσμο.Τότε θα διώξει τον Νότη κακήν κακώς μέσα από το σπίτι του.Στο μπαράκι η Μάνια θα κάνει κάποιες επίμονες ερωτήσεις το Σταύρο ώστε να καταφέρει να της πει εάν είναι πλέον ερωτευμένος μαζί της. Η Λήδα πλέον δείχνει στον Αποστόλη Πετρίδη ποια είναι η πραγματική της ταυτότητα, για να μπορέσει να καταλάβει ποια είναι η κοπέλα που βρίσκεται δίπλα του. Τα πνεύματα φαίνεται ότι αγριεύουν και η κατάσταση πλέον θα βγει εκτός ελέγχου.

KLEMMENA ONEIRA ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 497-498-499-500-501

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου