​epeisodia brousko 288-289-290-291-292 mprousko Μπρούσκο Επεισόδιο 288 Δευτέρα 9/2/2015 Μπρούσκο επεισόδιο 288 όπου ύστερα από το άκουσμα της απόφασης δικαστηρίου η ζωή του Αχιλλέα αλλά και όλων των αγαπημένων του φαίνεται ότι έχουν ανατραπεί για τα καλά αλλά και η υγεία του είναι πάρα πολύ κλονισμένη αφού βλέπει μπροστά του ένα τεράστιο αδιέξοδο.Έτσι θέλει να πάρει μια απόφαση όπου φαίνεται να είναι απελπιστική και παρά τις προσπάθειες που θα κάνει ο Γιώργης ώστε να τον αποτρέψει, ο Αχιλλέας θέλει να φέρει ένα τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση.Μελίνα θα ανακοινώσει σε όλους ότι θα μετακομίσει στην Κρήτη και βλέπουμε και το Νεκτάριο να λέει στην Αντιγόνη να πάει να ζήσει μαζί του μόνιμα στην Κύπρο.Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού ο Παύλος Γιαννακάκης θα πάει και θα πει στον Ματθαίο ότι η Λουκία πρέπει να είναι ζωντανή, στο άκουσμα αυτής της είδησης ο Ματθαίος μένει άναυδος αλλά θα θυμώσει έντονα.Η Αναστασία θα πάει και θα πει στον Σήφη τις υποψίες που έχει αυτή και ο πατέρας της ότι η Λουκία είναι ζωντανή και έτσι παίρνει την απόφαση να πάνε να το ερευνήσουν μαζί.Ακόμα βλέπουμε τον Σήφη να είναι εξαγριωμένος μαζί με την γυναίκα του την Αγγελική αφού φαίνεται να τον αγνοεί και να συνεχίζει να κάνει τις δημόσιες εμφανίσεις με το καινούριο αίσθημα που έχει τον Αντρέα γεγονός που εκθέτει τον Σήφη.Ο Διαμαντής θα οργανώσει ένα μεγάλο φαγοπότι ώστε να γνωριστεί ο Πάτροκλος μαζί με την πλούσια Κρητικιά κι ενώ στην αρχή φαίνεται ότι του αρέσει η κοπέλα,η αγάπη και τα αισθήματα που έχει για την Δήμητρα θα τον ξαναγυρίσουν σε εκείνη. Εκεί τον βλέπουμε να της κάνει μια ερωτική εξομολόγηση γεγονός που θα σπάσει την Δήμητρα και θα του εκμυστηρευτεί και εκείνη ότι και αυτή έχει αισθήματα για εκείνον.Ο Μανωλιός έχει αρχίσει ένα μεγάλο φαγοπότι με τα χρήματα από την κληρονομιά, και ενώ η Κωνσταντίνα φαίνεται να τον προειδοποιεί ο Μανωλιός καταφέρνει να την παρασύρει κι αυτή στο μεγάλο φαγοπότι της κληρονομιάς. Ο Διαμαντής θα εκμεταλλευτεί ότι ο Μάρκος λείπει και θα πάει στο σπίτι της Δάφνης απρόσκλητος. Εκεί θα φέρει σε μεγάλη αμηχανία την Δάφνη αλλά θα είναι και η Πανίτσα. Ο άγριος Διαμαντής διώχνει τη Πανίτσα από το σπίτι ώστε να μείνουν με την πρώην γυναίκα του μόνοι τους. Εκεί βλέπουμε την Πάνιτσα να ανοίγει το στόμα της και να πηγαίνει να λέει τα κουτσομπολιά σε όλους.

mprousko Μπρούσκο Επεισόδιο 289 Τρίτη 10/2/2015 Μπρούσκο επεισόδιο 289 όπου πλέον η απόφαση έχει βγει κι έκριναν τον Αχιλλέα ένοχο.Ο Παύλος μαζί με την Αναστασία αλλά και με τη βοήθεια του Σήφη κάνουν ότι μπορούν ώστε να καταφέρουν και να βγάλουν κάποια άκρη με τον δικηγόρο που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για το ποιος ήταν αυτός που πήρε μεγάλο μέρος των χρημάτων από το μέρισμα των μετοχών που είχε στο όνομα της η Λουκία.Ο Αχιλλέας πλέον καταδικασμένος και καταρρακωμένος μέσα στο κελί της φυλακής κάνει δυσοίωνες σκέψεις και θα ζητήσει από τον Γιώργη να τον βοηθήσει να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την άσχημη κατάσταση.Ο Ματθαίος από μεριά του φαίνεται ότι για ακόμα μια φορά απορρίπτει την Αναστασία με άσχημο τρόπο και θα την κατηγορεί ότι έκανε κάποιες προσπάθειες ώστε να πουλήσει αλλά και να ξεφτιλίσει την οικογένεια των Ματθαίων προς δικό της όφελος αλλά και της οικογένειάς της.Η στάση του φαίνεται ότι πάλι απογοητεύει για τα καλά την Αναστασία, που εξακολουθεί με τη σειρά της να κρατάει καλά το μυστικό για το παιδί.Η Δάφνη μαζί με την Πανίτσα παίρνει την απόφαση ώστε να κάνουν έναν διαλογισμό ώστε να καταφέρουν να στείλουν θετικές σκέψεις στον Αχιλλέα. ο Διαμαντής ύστερα από μια απρόσμενη έκρηξη θα πάει και θα πει στο Νεκτάριο ότι αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας.Η Δάφνη θα έχει μια επίσκεψη όπου και θα μείνει στην κυριολεξία άναυδη αλλά θα αλλάξει και όλη την τροπή των γεγονότων.

mprousko Μπρούσκο Επεισόδιο 290 Τετάρτη 11/2/2015 Μπρούσκο επεισόδιο 290 η επανεμφάνιση της νεκρής Λουκίας στην πόλη των Χανίων θα προκαλέσει πάρα πολλά συναισθήματα αλλά και μεγάλη χαρά ανακούφισης στους δύο άντρες όπου και σημάδεψαν τη ζωή της δηλαδή τον Παύλο και τον γιο του τον Σήφη Γιαννακάκη. Ο μόνος που θα δείξει ότι έχει δυσανασχετήσει πολύ με την εμφάνισή της στο νησί φαίνεται ότι είναι ο Διαμαντής αφού θεωρεί ότι θα του ανατρέψει τα σχέδια.Η Λουκία πάει στον εισαγγελέα και πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση ώστε να αφήσουν ελεύθερο τον Αχιλλέα. Οικογένεια του Αχιλλέα θα στήσει ένα γλέντι μέχρι το πρωί και εκεί θα δούμε την Μελίνα να είναι μεθυσμένη από ευτυχία ενώ ακριβώς την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας δεν γνωρίζει τίποτα και θα επιχειρήσει να αυτοκτονήσει. Τραγική φιγούρα μέσα στην οικογένεια των Ματθαίων είναι ο Νεκτάριος όπου έχει διαλυθεί στην κυριολεξία ψυχολογικά, ύστερα από την αποκάλυψη που του έκανε ο Διαμαντής δηλαδή ότι είναι γιος του. Η Δάφνη θα αναγκαστεί να τα πει όλα στο Μάρκο, όταν εκείνος θα ανακαλύψει το δώρο που της έκανε ο Διαμαντής. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού οι τύψεις που θα έχει ο Σήφης γι αυτό που έκανε στη Λουκία θα τον οδηγήσουν έξω από το ξενοδοχείο που μένει εκείνη, εκεί όμως θα τον περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη.Η Λουκία θα βγει με ένα μωρό τριών μηνών και τότε ο Σήφης μένει άναυδος.

mprousko Μπρούσκο στο επεισόδιο 291 Πεμπτη 12-1-2015 μπρουσκο επεισοδιο 291 όπου ο Αχιλλέας αποφυλακίζεται γεγονός που θα γεμίσει με τεράστια χαρά όλη την οικογένειά του αλλά και την γυναίκα του την Μελίνα,που την περιμένει με μεγάλη αγωνία ώστε να την αγκαλιάσει και να την σφίξει στην αγκαλιά του. Πλέον οι στιγμές που ζουν όλοι είναι πάρα πολύ συγκινητικές και η ανακούφιση ρέει άφθονη μέσα σε όλη την οικογένεια. Ο Σήφης ρίχνει τον εγωισμό του και θα ζητήσει συγγνώμη από τη Λουκία γι όλα αυτά που της έκανε, αλλά θα έρθει αντιμέτωπος με την περιφρόνηση της και εκείνη την στιγμή φαίνεται ότι του μπαίνουν πολλά μα πάρα πολλά ερωτηματικά για το πιάνου είναι το μωρό που έχει στην αγκαλιά της.Σε αυτό το ερώτημα η Λουκία δεν θα απαντήσει ποτέ ούτε καν στην Δάφνη, παρ όλο που τις έχει πει τα πάντα με λεπτομέρειες για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα, δηλαδή πριν ακριβώς από ένα χρόνο σε εκείνο το περιβόητο, με την άσχημη κατάληξη ραντεβού που είχε με τον Σήφη.Ο Μάρκος θα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα με τη Δάφνη όταν θα βρει ένα βιβλιάριο από την τράπεζα μέσα στην τσάντα της και εκείνος θα της ζητήσει εξηγήσεις για το τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Νεκτάριος συντετριμμένος είναι διστακτικός να πει στα αδέρφια του την αποκάλυψη που του έκανε ο Διαμαντής.Ο Πάτροκλος συνεχίζει και φλερτάρει για τα καλά την Άννα αφού είναι ένα μέρος του σχεδίου που έχει καταστρώσει παρέα με τον πατέρα του τον Διαμαντή.

mprousko Μπρούσκο Επεισόδιο 292 Παρασκευή 13/2/2015 Μπρούσκο επεισόδιο 292 η Λουκία είναι φορτισμένη συναισθηματικά και φαίνεται ότι αρνείται κατηγορηματικά στον Σήφη ότι αυτός είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της. Εκείνος όμως φαίνεται ότι την αμφισβητεί. Ο Μάρκος θα κάνει ένα λάθος και θα αποκαλύψει στην Αγγελική για το περιβόητο παιδί που έχει η Λουκία και εκείνη θα γίνει έξω φρενών και θα συγκρουστεί για ακόμα μια φορά με τον Σήφη.Η Λουκία παίρνει την απόφαση να πάει να επισκεφτεί τον Παύλο Γιαννακάκη.Ο Σήφης θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη από τον Αχιλλέα.Ο Νεκτάριος μαζί με την Αντιγόνη θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να δικαιολογήσουν το ερωτικό φιλί που είδε η Πανίτσα, εκείνη όμως με τη σειρά της τους απειλεί ότι θα πάει να τα πει όλα στην Δήμητρα.Ο Μάρκος επιστρέφει έξω φρενών από τον Διαμαντή, αφού πήγε και του άφησε το βιβλιάριο που είχε αφήσει στη Δάφνη.Ο Μάρκος είναι έξω φρενών γιατί στο σπίτι του ο Διαμαντή δεν ήταν μόνος του αλλά ήταν και ο Πάτροκλος όπου και του επιτέθηκε και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.Ο Αχιλλέας παρέα με τη Μελίνα ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.Ο Νεκτάριος πιέζει τον Πάτροκλο ώστε να πάνε να πουν την αλήθεια στο Ματθαίο ότι δηλαδή δεν είναι αδέρφια. Όλοι είναι καλεσμένοι στο γλέντι που θα γίνει για την απελευθέρωση του Αχιλλέα.Το γλέντι όμως θα παγώσει για μια στιγμή αφού όλοι θα έρθουν σε αμήχανη θέση, όταν θα εμφανιστεί απρόσκλητη και μεθυσμένη, η Ευρυδίκη.Στο ίδιο γλέντι θα είναι και η Αγγελική μαζί με το καινούργιο της αμόρε τον Ανδρέα . Ο Μήνας θα πάει και θα τα πει όλα στον Σήφη και εκείνος θα γίνει έξαλλος και θα την χτυπήσει.Ο Αχιλλέας θα πάει και θα βρει τη γυναίκα που έδωσε ψευδή κατάθεση όπου και θα την απειλήσει να του πει ποιος ήταν αυτός που της έδωσε χρήματα ώστε να οδηγηθεί στη φυλακή.Ο Νεκτάριος μαζί με την Αντιγόνη είναι έντρομοι αφού η Δήμητρα θα ζητάει να της ανοίξουν την πόρτα από το δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονται.
επομενα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΠΡΟΥΣΚΟ 293-294-295-296-297

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου