​Ο Γιάννης Λάτσιος εστίασε στην επάνοδο του ΑΝΤ1 τη σεζόν 2014-2015 στη δημιουργία ελληνικής παραγωγής. Μάλιστα τόνισε ότι θα παραχθούν πέντε νέες ελληνικές σειρές. Πρόκειται για την καθημερινή κωμική σειρά «Συμμαθητές», η οποία θα προβάλλεται στη βραδινή ζώνη και θα ολοκληρωθεί σε 180 επεισόδια στο διάστημα ενός έτους. Μεταξύ των πρωταγωνιστών θα είναι οι Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Κρατερός Κατσούλης, Μιχάλης Μαρίνος, Παύλος Χαϊκάλης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Νικολέτα Καρρά.
Επίσης στον ΑΝΤ1 ξεκινούν σήμερα τα γυρίσματα της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα «Τρίχες», με τους Βασιλική Ανδρίτσου στον ρόλο της κομμώτριας, Νίκο Μουτσινά στον ρόλο του συζύγου της και Αντώνη Βλοντάκη στον ρόλο του Ιταλού κομμωτή που θα εκτινάξει τις μετοχές του μαγαζιού της. Η παραγωγή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Ακόμη θα παίξουν οι εβδομαδιαίες σειρές «Εκδρομή» με τους Οθωνα Μεταξά - Λίνα Σακκά, «Τουρκικά για αρχάριους» (δεν υπάρχει ακόμη ανακοινώσιμο καστ) και «Βασιλιάδες». Φυσικά θα συνεχιστεί καθημερινά στις 7.00 το απόγευμα το «Μπρούσκο», ενώ το βασικό ζευγάρι Μελίνα - Αχιλλέας βρίσκεται αυτήν την περίοδο για γυρίσματα στην Ταϊλάνδη.
Τον Οκτώβριο σκυτάλη για το «Dancing with the stars 5»
Το μεγάλο ατού όμως του ΑΝΤ1 είναι τα σόου του. Τον Οκτώβριο θα αρχίσει τον χορό το «Dancing with the stars 5», με αλλαγές όμως στην κριτική επιτροπή. H παραγωγή έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο προκειμένου να πάρει ιδέες από τη «μαμά» εταιρία. Τον Ιανουάριο θα πάρει τη σκυτάλη το «The Voice 2» και την άνοιξη το «Your face sounds familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου. Το «Voice Kids» έχει δρομολογηθεί για τον Οκτώβριο του 2015, όπως και το σόου καταδύσεων «Splash».
Εκπομπές
Οσον αφορά τις εκπομπές, θα προβληθεί μια νέα παραγωγή με τον Σπύρο Σούλη με τίτλο «Ζόρικα επαγγέλματα», ένα οδοιπορικό μαγειρικής με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ενώ συζητήσεις γίνονται με τη Ναταλία Γερμανού για ένα νέο φορμάτ. Επίσης συνεχίζουν «Τα Καρντάσιανς» ζωντανά και με μία ακόμη μέρα προβολής, οι «Ράδιο Αρβύλα», το «Ολα τρέλα» και το «Πρωινό». Το πάνελ της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής θα ενισχυθεί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Πάντως δεν προβλέπεται πρωινό Σαββατοκύριακου, λόγω οικονομικής στενότητας.
Ο Γιάννης Λάτσιος γνωστοποίησε την πρόθεση του ΑΝΤ1 να συνεχίσει την ειδική εκπομπή «Ηρωες», ενώ τόνισε ότι στον αθλητικό τομέα ο σταθμός έχει αγοράσει τα δικαιώματα του Μουντομπάσκετ και του Europa League. Στον ενημερωτικό τομέα παραμένουν στις επάλξεις ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Χούκλη, ενώ δεν θα υπάρξει κάποια έξτρα βραδινή πολιτική εκπομπή. Τέλος, ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού επιβεβαίωσε ότι μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες, λέγοντας όμως ότι τη θεωρεί ακόμη συνεργάτη του Star.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου