asteras varis aek live.Όλα δείχνουν ότι και αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι της Ένωσης θα έχει διαδικτυακή τηλεοπτική κάλυψη.... Ένα από τα ζητήματα που υπάρχουν για κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν αφορά την τηλεοπτική κάλυψη, καθώς ο εκάστοτε αντίπαλος διαπραγματεύεται μόνος του τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Αστέρα Βάρης έχουν κάνει ήδη προχωρημένες συζητήσεις με ενδιαφερόμενους και το θέμα -όσον αφορά το μέσο που θα δείξει τελικά το ματς- αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης. Πάντως, όλα δείχνουν ότι και αυτό το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά... πηγη Aek 365


6 σχόλια:

  1. Ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης πούλησε μαγκιές στα κανάλια και στα σαιτς για να βγάλει κάνα φραγκο παραπάνω και τώρα την πάτησε 100 φορές παραπάνω γιατί και τίποτα δεν θα πάρει και την ευκαιρία να δούν σ'όλη την Ελλάδα την ομάδα του με την ΑΕΚ έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ:Ούσιος, Πλίτσης, Σκουρλής, Σχίζας, Κόπελας, Μίχος, Φουστέρης, Παπαδημητρόπουλος, Ζώνας, Ανδρεαδάκης, Καζάντζης.

    ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Τσιρίλο, Σταθάκης, Ρόβας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γύρω από το γήπεδο υπάρχουν σπίτια και κάποιοι έχουν βάλει σημαίες της ΑΕΚ στα μπαλκόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 15.11 Άτυχος ο Τσιρίλο, τραυματίζεται και βγαίνοντας από το γήπεδο αποθεώνεται από τον κόσμο της ΑΕΚ

    15.02 Το ματς ξεκίνησε, όμως εδώ και ώρα έχει ξεκινήσει το τραγούδι από τον κόσμο της ΑΕΚ που έχει γεμίσει το γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή