Σοκ έχει προκαλέσει επίθεση γιου στη μητέρα του, ο οποίος της έβγαλε τα μάτια χθες το πρωί. Ωστόσο ο 38χρονος άνδρας πάσχει από βαρύ ψυχικό νόσημα. Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη και απολογείται μεθαύριο. Η γυναίκα στα 71 της χρόνια έχασε το φως της και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου.
Ο γιος της από την άλλη νοσηλεύεται φρουρούμενος στην ψυχιατρική, ενώ τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας. Εισαγγελέας και ανακριτής μετέβησαν οι ίδιοι στο ασθενοφόρο, τον εξέτασαν και άσκησαν ποινική δίωξη Το περιστατικό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 38χρονος επιτέθηκε στη μάνα του ενώ κοιμόταν, της έβγαλε τα μάτια και τα πέταξε κάτω από το κρεβάτι. Από τις φωνές της άτυχης γυναίκας σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι.Ο 38χρονος προσπάθησε να διαφύγει από το μπαλκόνι, όμως δεν τα κατάφερε καθώς ενώ έπεσε τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και τη μέση. Ο 38χρονος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και ήταν φιλήσυχος άνθρωπος. Όμως αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια είχε επιδιώξει τη νοσηλεία του νεαρού σε ψυχιατρική κλινική, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό λόγω της πληρότητας που εμφανίζουν οι ψυχιατρικές μονάδες στην περιοχή.Χαρακτηριστικά να αναφερθεί ότι στην Ψυχιατρική του ΠΓΝΠ οι ασθενείς στοιβάζονται σε ράντζα.Την ίδια ώρα γείτονες λένε ότι ο 38χρονος δεν έπαιρνε την αγωγή του

thebest-gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου