Η μάχη μεταξύ της Χουρρέμ και της Φιρουζέ συνεχίζεται. Ο Σουλεϊμάν με τους ηγεμόνες του πηγαίνει για κυνήγι. Το όνειρό του, το οποίο διηγείται στον Ηγεμόνα Μεχμέτ, δείχνει σε ποιον θέλει να παραδώσει το στέμμα. Η Χουρρέμ Σουλτάν, για να καταστρέψει τη σχέση του Ιμπραήμ με τη Χατιτζέ, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη Νιγκιάρ. Έτσι, στέλνει τον Ιμπραήμ και τη Νιγκιάρ την ίδια στιγμή στο μαρμάρινο κιόσκι και ενημερώνει για τη συνάντηση τη Χατιτζέ. Ταυτόχρονα η Χουρρέμ, αποκτά μια απρόσμενη ευκαιρία που θα τη βοηθήσει να έχει στο χέρι τον Ιμπραήμ.

Η Έλενα, μπαίνει στο χαρέμι του Ηγεμόνα Μουσταφά. Η Φατμά, η οποία είναι έγκυος, νιώθει δυσαρέσκεια με αυτή την κίνηση και εκφράζει στη Μαχιντεβράν το παράπονό της. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει την Έλενα, η οποία δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Ηγεμόνας. Ο Ιμπραήμ, αρχίζει τις συναντήσεις για τις συνθηκολογήσεις με τους Γάλλους απεσταλμένους.

Οι σχέσεις μεταξύ του Ιμπραήμ και της Χουρρέμ, με την ανάμειξη και του Ρουστέμ Αγά, περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Η Φιρουζέ, εκμεταλλεύεται την αδυναμία που της έχει ο Ηγεμόνας Τζιχανγκίρ για να έρθει πιο κοντά με τον Σουλεϊμάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου