Ο Μελισσανίδης εκτέθηκε χωρίς να έχει την υποχρέωση να μπει μπροστά στα δύσκολα. Ακόμα κι αν έχει ιδιοτέλεια, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του. Το ότι είναι πολύ δύσκολος παίκτης για τους νυν μετόχους, είναι γεγονός. Οπως είναι γεγονός ότι σε δύσκολη θέση βρίσκονται εκείνοι και όχι ο Μελισσανίδης.

Από την άλλη πλευρά είναι η πρώτη φορά που ο Μελισσανίδης περιορίζει το δικό του ταβάνι, αποφεύγει να βρει άλλοθι στο ότι... «από εμένα θα περιμένουν να κάνω την ΑΕΚ πρωταθλήτρια με το καλημέρα και να ρίξω του κόσμου τα λεφτά», δεν επικαλείται καθόλου το μεγάλο άνοιγμα της εταιρείας και υποστηρίζει το αυτονόητο που δεν είναι άλλο από το θέμα του γηπέδου. Ο ρεαλισμός του φανερώνει και την ειλικρίνεια των προθέσεών του.

Οσο κι αν φαίνεται μάλλον ουτοπικό έστω και από πέντε πολύ ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες (με... ταβάνι στη χασούρα) να συγκεντρωθεί στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία το ποσό των 50 εκατ. ευρώ, υπάρχει το συν στο ότι ο Μελισσανίδης κάνει λόγο για οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, για επένδυση στο γήπεδο και από εκεί και πέρα για μία ομάδα που θα συντηρείται από τα έσοδά της. Το σχέδιό του, που αποκάλυψε χθες το sentragoal, αποτελεί για τους νυν μετόχους το μοναδικό εναλλακτικό πλάνο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Αυτός είναι και ο λόγος που εκτιμά ότι τη σημερινή εποχή είναι μάλλον εξωφρενικό να περιμένει κανείς τη συσπείρωση του κόσμου μέσα από εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις βιτρίνας και ότι στην περίπτωση των οπαδών της ΑΕΚ αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από το πρότζεκτ του γηπέδου.

Αυτό που παραμένει ως γεγονός είναι ότι πέραν της οικονομικής συγκυρίας και των χρημάτων που πολλοί εκ των μετόχων έχουν ήδη βάλει στην ΑΕΚ και εκτιμούν ότι τα έχουν πετάξει από το παράθυρο, δεν υπάρχει μεταξύ τους ούτε καν πεδίο συνεννόησης. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα του Μελισσανίδη, ο οποίος δεν αρνήθηκε την τελευταία προσπάθεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου